Gastenboek

Wilde nog wa gezwets lezen? Dan ken dè hieronder in ons gaasteboek.
Hèdde zelluf nog wà te zeveren of te zwetsen? Dan kende hieronder op de blauwe knop douwe om zelluf een bericht achter te loate...

Prins Tom en Prinses Vivian schreef op 14 maart 2019

Het was echt fist in ’t Heidurp!

Terugkijkend op een onvergetelijke tijd zijn we iedereen erg dankbaar die voor ons Carnaval 2019 zo speciaal hebben gemaakt!

De Carnaval begon voor ons al op de donderdagvond in het Fransiscushof te Lieshout. Dit was een extra festiviteit voor ons, dit omdat Prinses Vivian hier werkzaam is. We waren daar samen uitgenodigd met Prins Eric en zijn gevolg. Het was een feestelijke avond speciaal georganiseerd voor de ouderen uit Lieshout.

Vrijdagochtend stonden we in alle vroegte op de Peuterspeelzaal met aansluitend een bezoek aan de Bernadetteschool. Een voor een bezochten we alle klassen, waar alle kinderen mooi verkleed op ons stonden te wachten. Sommige klassen lieten al hun dansmoves zien, andere klassen waren nog druk bezig met knutselen voor de optocht, die later die ochtend plaats vond. ’s Avonds stond Ball In op het programma. Een feest dat voor de tweede keer georganiseerd werd door een aantal jongeren uit Mariahout. Ball In is een groot succes dat veel publiek trekt, uit Mariahout en omstreken. Het was echt fist in het Buurthuis.

Zaterdagochtend werden we feestelijk thuis opgehaald door de Sambaband Heisa om vervolgens gezamenlijk naar het Buurthuis te wandelen. Hier stond het Grottendorfer Blaaskapel op ons te wachten om traditiegetrouw de Heikneuter te wassen.
Na deze plechtigheid gingen we gezellig een drankje doen in de Pelgrim. Om 12:30 begon de heilige carnavals mis in de onze-lieve-vrouw-van-Lourdeskerk met aansluitend de officiële sleuteloverdracht in Aarle-Rixtel door burgemeester Frank van der Meijden.
Na een smakelijk diner in de Pelgrim konden we voor het eerst carnaval gaan vieren bij de overburen Bo & zo. De feestelijke avond begon met de jeugdcarnaval en aansluitend een goed fist voor volwassenen.
De optocht, dit jaar startte de optocht in Lieshout.
Hier stonden veel verrassingen op ons te wachten.
Bij aankomst zagen we meteen dat onze vriendengroepen mee deden, met als thema de Fransiscushof Basterds. We mochten eerst de optocht zelf aanschouwen, om daarna als laatste in de rij aan te sluiten met onze prinsenwagen. Er kwamen veel mooie wagens en loopgroepen voorbij, complimenten daarvoor.
Geschrokken maar o zo leuk, zag hofdame Susanne dat haar vriendinnen groep er ook tussen liep. Als klap op de vuurpijl kwam nog de familie aangelopen, wat erg speciaal was voor ons, met als thema ‘op deze familie kun je rekenen’.
Door het weer hebben wij ons niet laten kisten, we hebben genoten van ieder moment. In Mariahout aangekomen was het droog en stonden er veel bekenden langs de weg toe te kijken. Na al dat springen en gezwaai was er na de optocht even tijd voor een hapje en een drankje in de OranjeBar, om vervolgens door te gaan naar de Pelgrim waar de prijsuitreiking plaats vond. Na de uitreiking was het meteen fist, wat door ging tot in de late uurtjes.

Maandagochtend begon traditiegetrouw met de brunch.
Hier wordt ieder jaar bekend gemaakt wie de Heikneuter van het jaar wordt. Dit jaar werd terecht, Henk van Duijnhoven tot Heikneuter van het jaar uitgeroepen. Na deze gezellige ochtend, gingen we over naar de jeugdmiddag.

De maandagavond werd net als vorig jaar georganiseerd door FC VVVVVVVVVVVVVVV samen met mijn goede vriend Djim. Ze hebben samen een te gekke avond verzorgd, met als thema Kamping Kitch! Het was een avond waarbij de gasten goed geëntertaind werden. Je kon er zoal lotjes kopen en vermakelijk toekijken naar de optredens die mijn gevolg en ik moesten geven. Het bleef tot het einde echt fist, wat een avond!


De laatste dag is alweer aangebroken met een heerlijke lunch bij Bo & zo. Voor de jeugd was een leuke middag georganiseerd met spellen en optredens. Aan het einde van de middag vond het afscheid van Jeugdprins Niek, Jeugdprins Nina, Adjudant Geert, Hofdame Robin en Nar Tijn plaats.
Groep 8 bedankt voor de geweldige carnaval, wat hebben we gefist samen.

Aan al het moois komt een einde. Voor ons was dit alweer de laatste avond die tot 23.11u door ging bij Bo & zo.
We zijn er met een polonaise uitgegaan, om vervolgens met CV de Heikneuters, familie en vrienden af te sluiten bij mij thuis. Het was een afsluiting met een lach en een traan, iedereen werd er persoonlijk bedankt. Wij hebben er met zijn vieren erg van genoten, het was een onvergetelijke tijd!

Prins Tom d’n Urste, Prinses Vivian,
Adjudant Stijn & Hofdame Susanne

Prins Tom en Prinses Vivian schreef op 6 maart 2019

ONVERGETELIJK!

dion v erp schreef op 31 januari 2019

heey de klets avonden komen eraan we gaan er voor .....vuul plezier

Louise gilsing schreef op 16 november 2018

Dank je Piet voor de complimenten we hebben dan ook weer een fantastische groep.Iedereen heeft er ook veel zin in. De groep heeft goed gehost en gedanst. Funny 8 ik wens jullie een geweldige tijd met z'n alle.

Twan en Mary-Ann vd Linden schreef op 14 november 2018

Prins Tom, Prinses Vivian, adjudant Stijn en Hofdame Susanne.
Van harte gefeliciteerd met jullie titels. Wat was het een spannende tijd de afgelopen maanden en vooral laatste weken. Maar afgelopen zaterdag was het zover. Het was een geweldige avond en er zulle er nog vele volgen....

Laad Meer