Gastenboek

Wilde nog wa gezwets lezen? Dan ken dè hieronder in ons gaasteboek.
Hèdde zelluf nog wà te zeveren of te zwetsen? Dan kende hieronder op de blauwe knop douwe om zelluf een bericht achter te loate...

Louise gilsing schreef op 16 november 2018

Dank je Piet voor de complimenten we hebben dan ook weer een fantastische groep.Iedereen heeft er ook veel zin in. De groep heeft goed gehost en gedanst. Funny 8 ik wens jullie een geweldige tijd met z'n alle.

Twan en Mary-Ann vd Linden schreef op 14 november 2018

Prins Tom, Prinses Vivian, adjudant Stijn en Hofdame Susanne.
Van harte gefeliciteerd met jullie titels. Wat was het een spannende tijd de afgelopen maanden en vooral laatste weken. Maar afgelopen zaterdag was het zover. Het was een geweldige avond en er zulle er nog vele volgen....

Piet van Uden schreef op 11 november 2018

Proficiat hoogheden met jullie benoeming.
Wat een prinsenbal zeg, het was weer genieten van het begin tot het einde.
De opvoering in een woord geweldig mooi.
Complimenten aan de prinsencommissie.
Met deze hoogheden gaan we weer een top jaar tegemoet.
En nou gaan we fisten zal zeker in het heidurp gebeuren.

Prins Freddy d'n urste schreef op 7 november 2018

Heikneuters & Heikneuterinnekes,

Wat was het een geweldige tijd! De aanloop naar Carnaval toe hebben we al zoveel plezier gehad met z'n allen. En Carnaval zelf was echt onbeschrijfelijk!

Van 's morgens vroeg tot 's nachts in de late uurtjes hebben we gefeest en genoten! Dank aan alle leden van CV de Heikneuters die zich zo ontzettend voor ons in hebben gezet en voor alle met ons mee feestende Heikneuters & Heikneuterinnekes, van groot tot klein! Alles werd tot in de puntjes geregeld en niks was te veel. Wat een fantastische groep mensen met ieder hun eigen kwaliteiten. Toppers!

Dank aan onze familie voor het oppassen op onze kindjes, het optreden tijdens de receptie, jullie aanwezigheid bij alle evenementen en het meelopen met de optocht. En natuurlijk in het speciaal m’n beste bruur voor zijn geweldige optreden tijdens de Kletsavond!

Dank aan De Pelgrim en al hun personeelsleden. Wat hebben we gedanst met z'n allen, met af en toe een borreltje ;-) Wat was het gezellig!

Dank aan het Buurthuis en al hun personeelsleden. 3 geweldige Kletsavonden waaraan de FC en m’n beste bruur mee deden en natuurlijk vele anderen, de Bond van Ouderen avond met als afsluiter een prachtige mini playbackshow! En dan op Carnavalsvrijdag Ball-in. Wat een feest was het, het dak ging er nog net niet af!

Dank ook aan de organisatie van Ball-in! Een groep enthousiaste jonge kerels die het maar mooi georganiseerd hebben samen. Echt een knappe prestatie waar ongetwijfeld een vervolg op komt. Wij zijn er dan in ieder geval weer bij!

Dank ook aan DJ.IMM! De voetjes gingen volop van de vloer. Speciale dank aan de Prinsencommissie die ons in alles begeleid hebben en er altijd voor ons waren! En zonder hen zou het stukken minder gezellig zijn geweest: Grottendorfer Blaaskapel en Sambaband HeiSa, bedankt voor jullie muzikale omlijsting!

Prins Freddy d'n urste, Prinses Natascha, Adjudant Twan & Hofdame Esther

Laad Meer