CV de Heikneuters verrast Kletsavond artiesten

Normaal gesproken zou op zaterdag 23 januari in Mariahout de eerste van in totaal drie Kletsavonden plaatsvinden. Iedereen is zich bewust in wat voor tijd we leven en helaas kan ook dit geweldige Heidurps festijn niet doorgaan dit jaar.


Bijzonder is dat deze Kletsavonden worden gevuld met optredens door artiesten van eigen bodem. Carnavalsvereniging de Heikneuters is daar erg trots op! De voorbereidingen zouden allang zijn gestart en nu zou het echte werk kunnen beginnen. Deelnemers ‘Altijd goe’, ‘de Skôn Vrouwkes’, ‘Rob Vermeulen’ en ‘Kiek Ons’ zouden dit jaar wederom het podium betreden. De ‘Erpels uit ’t zekske’ hadden na 11 jaar deelname een sabbatical jaar ingelast. Dat valt nu toevalligerwijs samen, dus we zien ze volgend jaar graag terug op het Heidurps podium.

 

CV de Heikneuters waardeert ieders inzet om elk jaar weer een mooi stuk op te voeren en heeft alle deelnemers verrast met een leuke attentie. Laten we hopen dat het volgend jaar weer als vanouds is en dat we weer uit kunnen kijken naar dit mooie evenement.