Grandioze Heikneuter bingo voor heel Mariahout!

Beste Heikneuters en Heikneuterinnekes,

Op zaterdag 27 november was het de bedoeling om onze nieuwe Hoogheden te feliciteren. Prins Djim d’n urste wil jullie allemaal toch  graag zien deze dag. Daarom organiseert CV de Heikneuters een spectaculaire bingo! Een gezellige avond die om 20.00 uur start en wordt georganiseerd voor iedereen in ons Heidurp. Uiteraard volledig Coronaproof, dus je speelt online vanuit huis mee.

Verzamel je huisgenoten, nodig een bevriend stel uit, of sluit alleen aan. Iedereen is van harte welkom om mee te doen vanuit een locatie IN Mariahout. Onze koffer dames brengen de prijzen namelijk meteen thuis. Prins Djim d’n urste draait tussendoor een plaatje, dus we maken er sowieso een gezellige avond van!

Meedoen is makkelijk. Je stuurt voor 24 november een e-mail naar carnaval@heikneutersmariahout.nl Je geeft je naam, adres en telefoonnummer door en geeft aan met hoeveel kaarten je mee wilt spelen. Kaarten kosten € 7,50 per stuk. Na de opgave krijgt u een bevestigingsmail met informatie van deze avond. Er zijn mooie prijzen te winnen en het belooft een spectaculaire avond te worden, dus Heikneuters en Heikneuterinnekes geef je op en doe mee aan onze Heikneuter Bingo! Wij hebben er zin in en hopen jullie allemaal online te zien.