Notice: Undefined property: stdClass::$page_pagetype in /home/0006/sites/s499/heikneutersmariahout.nl/web/include/head.inc.php on line 90

Zomerton Mariahout

CV de Heikneuters zijn al vele jaren actief in de winter maar schalen nu op naar de zomer. We willen graag iets betekenen voor Mariahout, Laarbeek en omgeving. Met optredens van regionaal bekende en lokaal bekende tonpraters.

Zomerton is op vrijdag 15 juli in het openluchttheater in Mariahout. Naast de Mariahoutse inbreng van Kiek ons, Altijd goe en de dansmariekes, staan grote namen als Frans Bevers, Berry Knapen, Dirk Kouwenberg en Andy Marcelisse op de bühne. Het wordt een echt zomers feestje. Een zomeravond die sterk op je lachspieren werkt. Zomerton is al jaren een gigantische hit.

Kaartje kost €12,50 in de voorverkoop en € 15,00 aan de kassa. Deze kaarten kun je halen bij Jos Martens Mariahout, Jumbo Lieshout en Jumbo Beek en Donk.


De voorverkoop is op 24 juni - 1 juli - 8 juli in het buurthuis van Mariahout, Bernadettestraat 43. Dit is van 18:30 tot 20:00 uur.
Ook kun je kaarten bestellen via zomerton@heikneutersmariahout.nl

Voor meer informatie kunt u ook terecht bij Henk van Duijnhoven, Tuindersweg 23 Mariahout. Telefoonnummer 06-12674967