Prinsjesdag CV de Heikneuters: sportief en gezellig!

Dinsdag 20 september, de welbekende derde dinsdag van september, staat nationaal beter bekend als Prinsjesdag. CV de Heikneuters geeft jaarlijks hun eigen draai aan dit koninklijke thema en vierde ook dit jaar het feest op geheel eigen wijze.Dit jaar waren ze ‘s middags te gast bij TV De Raam om kennis te maken met de huidige sportieve trend “Padel”.

Onlangs heeft TV de Raam 3 nieuwe banen aangelegd maar nu zijn ze dan ook officieel ingewijd door de royals van het Heidurp. Dit paste prima in het huidige trainingsprogramma in voorbereiding op het aanstaande carnavalsseizoen.

Na een paar uur zweten was iedereen erg enthousiast over deze flitsende en laagdrempelige sport. Prins Djim sprak de woorden: Dit is leuk voor alle heikneuters en heikneuterinnekes, kom het proberen! Aanmelden kan bij TV de Raam.Na het sportieve gedeelte was er natuurlijk tijd voor een lekker ‘sportdrankje’ en een hapje eten. Uiteraard werd er nog flink besproken wie de beste was. Iedereen was het wel eens dat het niveau erg hoog was.

Voor het vervolgprogramma werden de genodigden verwacht bij de Pelgrim, waar een avondvullende quiz en diverse ludieke spellen de stemming er al snel in brachten. Na afloop werd er gezellig geborreld en om klokslag twaalf uur liep Prinsjesdag 2022 officieel ten einde.

Voor CV de Heikneuters was dit een mooie aanloop richting 5 november, de dag waarop ze het nieuwe carnavalsseizoen aftrappen met het prinsenbal. Ook dit jaar gaan ze er een mooie feestavond van maken. Dus houdt onze website heikneutersmariahout.nl in de gaten of check onze instagram of facebookpagina.