Heidurpse Dansmariekes vermaken zich op creatieve wijze tijdens jaarlijks uitje

De oogappeltjes van de Prins hebben zich zaterdag van hun creatiefste kant laten zien in ons eigen Heidurp. De gezellige groep meiden in de leeftijd van 5 tot en met 14 jaar stelen normaal gesproken de show op het podium als Dansmariekes, maar het blijkt dat ze nog veel meer kwaliteiten hebben.

Gerrianne Aarts van CreatiefmetaArts heette de meiden welkom in haar gezellige atelier waar ze uitgenodigd werden om Ibiza tasjes te pimpen. Dat lieten de meiden zich geen twee keer zeggen en onder Gerrianne’s professionele begeleiding werden de hipste creaties gecreëerd. De ‘echte Ibiza vipe’ spatte ervan af.

Na een bezoek aan Frietje Brabant op het Oranjeplein keerden de meiden met gevulde maag en een mooie tas huiswaarts. Een gezellige break voor de meiden die momenteel hun beste beentje voorzetten tijdens de repetities voor aankomend Carnavalsseizoen. De aftrap daarvan vindt plaats op zaterdag 5 november, tijdens het Prinsenbal. Het beloven spectaculaire optredens te worden in een vernieuwend jasje, dus de meiden kijken uit naar uw komst! Graag tot ziens op zaterdag 5 november om 19.00 uur in De Pelgrim in ons eigen Heidurp!