Kaartverkoop kletsavonden Mariahout op vrijdag 15 December

In het Heidurp zijn ze alweer volop bezig met de voorbereidingen voor de jaarlijkse Kletsavonden. Traditiegetrouw zijn er veel deelnemers van eigen bodem waarin Mariahout zich onderscheidt en trots op kan zijn! Het begint flink te kriebelen bij deze deelnemers en er wordt sinds enkele weken en in sommige gevallen zelfs maanden volop gebrainstormd en gerepeteerd om weer iets spectaculairs neer te kunnen zetten. Wie er daadwerkelijk op zullen treden is niet nog niet bekend, maar in de wandelgangen gaan de namen van de ‘Skon Vrouwkes’, ‘Kiekons’, ‘Wai doen mee’ en ‘Altijd Goe’ in de ronde. Twee gastkletsers, onze eigen dansmariekes en dansgroep On F!re maken deze avond compleet.

 

De drie Kletsavonden vinden plaats op zaterdag 20, vrijdag 26 en zaterdag 27 januari 2024 in het Buurthuis in Mariahout.

De kaartverkoop vindt plaats op vrijdag 15 december aanstaande. Voor leden van 18.00 tot 19.00 uur en voor niet-leden van 19.00 tot 20.00 uur in het bargedeelte van het Buurthuis in Mariahout. Leden mogen per avond twee kaartjes kopen tegen een gereduceerde prijs van € 10,- per stuk. Prijs voor niet leden bedraagt € 15,- per stuk. Leden worden gevraagd hun lidmaatschapskaart mee te brengen. Wilt u lid worden en voorrang hebben op kaartjes van deze avonden? Dit kan altijd, meer informatie vindt u op www.heikneutersmariahout.nl. De Kletsavonden zijn altijd snel uitverkocht, dus ben er op tijd bij om jezelf te verzekeren van een kaartje….