Win prijs met gevel- en straatversiering in ’t Heidurp

Ook dit jaar kun je mooie geldprijzen winnen bij de Heikneuters voor de beste straat- en/of gevelversiering in het Heidurp. En dit jaar is daar iets nieuws bijgekomen! Er wordt niet alleen gekeken naar wie zijn huis of straat het mooiste heeft versierd, maar er is dit jaar een extra prijs voor "zichtbaarheid tijdens de optocht"!

Sta je met je buurtvereniging, vriendengroep, sportvereniging of familie, zichtbaar, opvallend, ludiek en carnavalesk en als groep herkenbaar langs de optocht dan maak je kans op een mooie geldprijs! Dus zorg voor dezelfde kleding, een leuk dansje, matching attributen of een mooi spandoek en hark die geweldige prijs binnen!

De prijsuitreiking is samen met de prijsuitreiking van de optocht op zondag in de Oranjebar vanaf 19 uur.

En zoals gewoonlijk zijn er dus ook prijzen voor de categorieën: Beste gevelversiering en beste straatversiering. Dus versier je gevel individueel of samen met de straat/buurtvereniging origineel en carnavalesk en maak kans op mooie geldprijzen.

Geef je op via het volgende e-mail adres: jos@josmartens.nl

Natuurlijk kun je je ook nog steeds aanmelden voor de optocht in het Heidurp! Je kunt je aanmelden voor de volgende categorieën: -Wagens, -grote groep (6p of meer), -kleine groep (t/m 5 p), -individueel, -jeugdwagens en groepen, -jeugd individueel. Opgeven kan bij Jos Martens.

Voor meer informatie, tijden, foto’s, de agenda of leuke weetjes kunt u kijken op www.heikneutersmariahout.nl