Eerste kletsavond was een bijzondere avond voor Prins Rob

Afgelopen zaterdag was de eerste kletsavond van CV de Heikneuters in het Buurthuis van Mariahout. Een avond waar velen reikhalzend naar uit hadden gekeken. Deze geweldige avond was zoals altijd vol gepland met artiesten uit eigen dorp, aangevuld met enkele gast kletsers en uiteraard verschillende optredens van de eigen dansmariekes en dansgroep. Een lange zit die van minuut tot minuut gevuld was met mooie, grappige, leuke en hilarische momenten. Prins Rob staat normaal gesproken ook als artiest op het podium tijdens de kletsavonden, maar nu mocht hij het zelf allemaal aanschouwen. Hij werd menig keer met grappen over zijn eigen persoonlijkheid om zijn oren geslagen, maar daar kan de prins van de Heikneuters wel tegen.

De avond werd afgesloten met een geweldig optreden van de Toekerz, de vriendengroep van de prins. Die zeggen dit jaar carnaval een keer over te slaan om juist dit jaar te gaan skiën. Prins Rob, prinses Joyce en hun adjudantenparen waren zeer verrast, vereerd, en op sommige momenten ontroerd door het fantastische optreden van hun vriendengroep.

Aankomende week wordt een drukke maar gezellige week voor de Heikneuters. Op woensdag staat de KBO kletsavond op het programma, vrijdag en zaterdag kletsavonden twee en drie en op zondag wordt de week afgesloten met de miniplayback show. Al deze evenementen vinden plaats in het Buurthuis in Mariahout.

Voor meer informatie, foto’s, de agenda of leuke weetjes kunt u kijken op www.heikneutersmariahout.nl