Programma carnaval C.V  de Heikneuters 2024

Vrijdag 9 februari 2024

De hoogheden beginnen al op vrijdag de carnaval bij de allerkleinste Heikneuterkes bij de peuteropvang en gaan daarna in polonaise door naar de Bernadette school om carnaval feestend af te trappen met de basisschool jeugd.

Later in de avond wordt er een bezoek gebracht aan de mensen van Aandachtig op het Oranjeplein, om vervolgens met de club en geïnteresseerden het Bronzen beeld van de Kneuter klaar te maken voor deze carnaval.

 

Zaterdag 10 februari 2024

Op zaterdag gaan de Heikneuters samen met de Raopers om 12.30 uur naar heilige carnavals mis in Lieshout. Van daaruit met z’n allen een stukske lopen naar het Dorpshuis voor de sleuteloverdracht met alle Laarbeekse Hoogheden en iedereen die van carnaval houdt. Dit belooft weer een gezellig feest te worden.

Om 19.00 uur mag ook de jeugd gaan carnavallen, want dan is de opening van het jeugdcarnaval in de tent bij de Oranjebar, waarna om 21 uur de muziek een tandje harder zal gaan voor de Heikneuters die wat langer op mogen blijven.

 

Zondag 11 februari 2024

De optocht begint dit jaar in Mariahout. Om 13.00 uur zal de hele stoet vertrekken vanaf het Oranjeplein.

Om 19.30 uur vindt de prijsuitreiking plaats in de tent bij de Oranjebar. Wanneer alle winnaars hun prijzen en felicitaties hebben ontvangen gaan we los met z’n allen met het altijd gezellige carnavalsbal.

 

Maandag 12 februari 2024

Op maandag kan iedereen efkes bijkomen voordat de jaarlijkse brunch op het programma staat.  De brunch begint om 11 uur en is voor iedereen die zich heeft opgegeven. Aansluitend is de bekendmaking van de kneuter van het jaar.
Om 14.30 uur start middagprogramma met de jeugd in de tent bij Oranjebar. Een middag met muziek en gezelligheid voor jong en oud.

 

Als afsluiting van deze dag weer een mooie avond met om 20.15 uur het carnavalsbal  in de tent bij de Oranjebar.

 

Dinsdag 13 februari 2024

Dinsdag is helaas alweer de laatste dag van carnaval. Om 14.30 uur kunnen de aller kleinste Heikneuters nog even flink los tijdens het Klein debberkesbal.

Daarna nemen om 16.00 uur de Jeugd het over met de Jeugdmiddag. Een laatst keer dat prins Tim en prinses Sam de scepter mogen zwaaien. Niemand hoeft tussendoor naar huis om te eten, want er wordt gezorgd voor broodjes kroket en frikandel (tegen betaling). En als jeugd Prins Tim zijn scepter in heeft moeten leveren en jeugd prinses Sam haar kroontje af heeft moeten doen, mag prins Rob nog een paar uurtjes voorop in de polonaise. Maar ook voor hem geldt, aan al het goede komt een eind en zo ook voor hem. Om 24 uur sluit de Oranjebar de tent en kijken we hopelijk terug op weer een prachtig, gezellig en mooi carnavalsseizoen.

Maar eerst gaan we feesten, en met z’n allen Non stop, vol d'r op!!’